Оригиналната игра Билјард

Во оваа игра билијард цел е да се одржи на топки во иста боја како онаа претставена под базен маса.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Оригиналната-игра-Билјард
72% сакам оваа игра