Билјард игра со куче и овци

Во овој базен игра овците се заменува топки и опашката на кучето.
Целта е да им помогне на кучето да се донесе на овци во сите дупки. Бидете брзи, бидејќи имате само неколку секунди.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Билјард-игра-со-куче-и-овци
75% сакам оваа игра