Билјард игра со Смешковците во вселената

Целта е да ги добиете сите смешковци од дупки.
Да се ​​освојат што повеќе поени што е можно, треба да се стави на smileys во дупката што одговара на нивната боја.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Билјард-игра-со-Смешковците-во-вселената
50% сакам оваа игра