Игра Билјард (Билијард кралот)

Целта е да се стави на топки во дупки во ред, една топка, проследено со 2, и така натаму.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Игра-Билјард-Билијард-кралот
66% сакам оваа игра