Брзо да играат Билјард

Целта е да се стави сите топки во дупките пред тајмерот за на следното ниво.
Како да mesurs нивоа зголемува бројот на топки и тешкотијата, исто така.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Брзо-да-играат-Билјард
76% сакам оваа игра