Билјард игра (билјард Блиц 3)

Целта е да се стави на топки во дупки во ред, една топка, проследено со 2, и така натаму.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Билјард-игра-билјард-Блиц-3
83% сакам оваа игра