Играта обука базен

Pocket сите топки во најмалку потези.
Бидете внимателни да не џебот на белата топка, ризикувате губење на поени.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.

Сите игри
Играта-обука-базен
86% сакам оваа игра