Shpejtë për të luajtur bilardo

Qëllimi është për të vënë të gjitha topat në vrimat para timer për nivelin e ardhshëm.
Si në nivele mesurs rrit numri i topa dhe vështirësi gjithashtu.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Shpejte-per-te-luajtur-bilardo
74% love këtë lojë