Lojë dhe bilardos Paris

Fitojnë të holla duke luajtur bilardo.
Të fitojë të gjitha topat në vetëm një goditje pak të shpresojnë për të fituar pre.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Loje-dhe-bilardos-paris
75% love këtë lojë