Loja e bilardos (Bilardos Blitz 3)

Qëllimi është për të vënë në topa në mënyrë që vrima, një top, e ndjekur nga 2, dhe kështu me radhë.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Loja-e-bilardos-bilardos-blitz-3
71% love këtë lojë