Billiards Pool lojë (mbreti)

Qëllimi është për të vënë në topa në mënyrë që vrima, një top, e ndjekur nga 2, dhe kështu me radhë.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Billiards-pool-loje-mbreti
69% love këtë lojë