Bilardo (2)

Luajnë pishinë dhe të përpiqen për të marrë të gjitha topat në vrima.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun (pikë dhe xhiruar).

Të gjitha lojrat
Bilardo-2
71% love këtë lojë