Car dhe lojë bilardo

Në këtë lojë e bishtit bilardo është zëvendësuar nga një makinë, por qëllimi është i njëjtë.
Lëvizin makinën për të sjellë të gjitha topat në vrima.

Kontrollet.

  • : Leviz makinën.

Të gjitha lojrat
Car-dhe-loje-bilardo
72% love këtë lojë