Bilardo lojë me qen dhe dele

Në këtë lojë pishinë dele kanë zëvendësuar topat dhe bisht qeni.
Qëllimi është që të ndihmojë qen për të sjellë delet në të gjitha vrimat. Të jetë e shpejtë, sepse ju keni vetem pak sekonda.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Bilardo-loje-me-qen-dhe-dele
74% love këtë lojë