Lojë online Snooker

Në këtë lojë të biliardo, ju duhet së pari të sjellë një top të kuqe dhe pastaj një ngjyrë dhe kështu me radhë.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
Loje-online-snooker
77% love këtë lojë