English lojë Billiards Multiplayer

Dy mënyrat e lojës janë në dispozicion në këtë lojë të bilardo.
Një Mënyra e vetme lojtar në të cilën ju duhet të sjellë balls në vrimat sa më shpejt të jetë e mundur, dhe 2 player mode ose ju të përballen me një mik.

Kontrollet.

  • : Luaj me miun.

Të gjitha lojrat
English-loje-billiards-multiplayer
69% love këtë lojë