Multiplayer bilardo lojë

Luajë me një mik apo kundër kompjuterit në këtë lojë pishinë.
Për të fituar ju duhet të merrni topa më shumë se kundërshtari juaj në vrimat.

Kontrollet.

  • : Qëllimi dhe xhiruar topa.

Të gjitha lojrat
Multiplayer-bilardo-loje
72% love këtë lojë